Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا ناظم‌زاده معاون آموزش متوسطه اداره آموزش و پرورش استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت: «پادا» سامانه یکپارچه‌سازی اطلاعات دانش‌آموزان است و بزرگترین مزیت آن جلوگیری از تعدد سامانه‌ها است.

او افزود: در اواسط سال تحصیلی این سامانه راه‌اندازی شد، اما با توجه به اینکه اگر سامانه‌ای فعال نباشد نمی‌توان نقاط ضعف یا قوت آن را بررسی کرد اشکال نرم‌افزاری این سامانه هم تا الان مشخص نشده بود، اما با تدابیر متخصصان قرار است حداکثر تا اوایل هفته آینده مشکل دسترسی و اتصال به شبکه این سامانه برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون آموزش متوسطه اداره آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: امید است در روز‌های آینده بتوانیم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان پایه نهم را ثبت کرده و در اختیار آنان قرار دهیم که البته در برخی از نواحی این مشکل برطرف شده است.

ناظم زاده افزود: در سال‌های گذشته ریز نمرات توسط دبیران به معاون‌اجرایی مدرسه ارائه می‌شد، اما با راه‌اندازی سامانه پادا تمامی دبیران به‌طور مستقیم نمرات را در این سامانه وارد کرده اند.

او اشاره کرد: بسیاری از دانش‌آموزان برای ثبت‌نام در مدارس عادی اقدام می‌کنند و بعد از قبولی در آزمون نمونه‌دولتی ثبت‌نام را لغو می‌کنند، اما امسال به علت شرایط حاد کرونایی و تعویق آزمون مدارس نمونه‌دولتی امیدوار هستیم این مشکل تا حدودی برطرف شود.

معاون آموزش متوسطه اداره آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: امسال همانند سال‌های قبل به تمامی مدیران مدارس اعلام شده‌است در زمان ثبت‌نام اجازه گرفتن وجه از دانش‌آموزان را ندارند و فقط اجازه دریافت حق بیمه و کتاب را دارند، اما به تمامی خانواده دانش‌آموزان توصیه می‌شود به این دلیل که سرانه آموزش و پرورش بسیار محدود است با کمک به مدرسه و مشارکت کیفیت آموزشی را افزایش دهند.

انتهای پیام/ص

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سامانه پادا آموزش و پرورش آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۸۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان خواف در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر ۳۵۰ مدرسه با ۴۲ هزار دانش‌آموز در این شهرستان فعال است، ادامه داد: نگاه عدالت‌محوری در روستای دردوی خواف که تنها ۲ دانش‌آموز دارد نیز وجود دارد.

روح اله غلام‌پور سدهی افزود: در آموزش و پرورش شهرستان خواف بعد از ۱۰ سال شیر رایگان به دانش‌آموزان ارائه شد و این طرح که با استقبال دانش‌آموزان و اولیای آنها روبرو شده است، در راستای ارتقای سلامت و تغذیه دانش‌آموزان اجرا می‌شود.

وی  با اشاره به اینکه در دوسال گذشته ۱۵۷ کلاس درس در قالب ۴۰ مدرسه به بهره برداری رسیده است، بیان داشت: در این شهرستان ۲۳۳ تفاهم نامه خیران مردمی و ۶۰ تفاهم نامه شرکت‌های صنعتی و معدنی به امضا رسیده است.

دیگر خبرها

  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابه‌جا از معلمان
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند
  • تجلیل از دانش آموزان برتر یزدی